Lakossági klímatizálás

A lakosság számára a klímaberendezések, hőszivattyúk értékesítésétől egészen azok karbantartásáig állunk ügyfeleink szolgálatára.Az általunk értékesített berendezések telepítését, karbantartását, javítását, esetleges szivárgásvizsgálatát is jogosultak vagyunk elvégezni. A hatósági engedélyeink és tapasztalatunk birtokában az elmúlt években több ezer inverteres split klímát telepítettünk már az ország számos pontján. Legyen szó emeleti panellakásról vagy családi házról, csapatunk a telepítést néhány óra alatt el tudja végezni.

Irodai Klímatizálás

Az irodai klímatizálás egy elég átfogó, és szabadabban értelmezhető fogalom. A kisebb irodák split klímával való felszerelésétől a közepes méretű irodáknál a VRV/VRF rendszerek telepítésén át egészen az irodaházak folyadékhűtős rendszerének kivitelezéséig értelmezhető. Ezen a széles skálán is számos referenciával rendelkezünk. Olyan ismert vállaltoknak, közületeknek telepítettünk már, mint az ELMŰ, ÉMÁSZ (épületeikbe Toshiba VRF rendszerek kivitelezése), Allianz Bank, Budapest Bank, Raiffeisen Bank, MKB Bank, OTP Bank bankfiókjainak ügyfélterében való klimatizálás. A Földművelődésügyi minisztérium (MVH) Mcquay folyadékhűtő berendezéseinek telepítése, vagy épp az ERBE irodaház Sanyo VRV rendszerek szerelése is a mi kezünk munkája.

Technológiai klímatizálás

Cégünk a technológiai klímatizálásban is számtalan referenciával büszkélkedhet. Ezek közül az egyik legnagyobb a Magyar Telecom Zrt. telekommunikációs és szerver helységeinek technológiai kivitelezésénél direkt elpárolgású és Indirekt elpárolgású szekrényklíma berendezések telepítése. A hűtéstechnikának ez a legkényesebb, és a legnagyobb tapasztalatot, valamint szakértelmet megkövetelő területe. Itt egy hiba igen komoly anyagi károkat is okozhat, amit egy vállalat sem engedhet meg magának, ha egy szerverről, vagy gyártástechnológiáról van éppen szó.

TOP