Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Samsung AR09TXCAAWKNEU / AR09TXCAAWKXEU WIND-FREE ELIT Inverteres split klíma

Samsung
487.036 Ft
442.760 Ft (348.630 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. október 03.

Egyedi ajánlat kérése!

Szállítás + szerelés 8 napon belül !!!
Keressen bennünket: +36-30-110-9900
Ingyenes szállítás
Csak klíma rendelése esetén is ingyenes a szállítás
Garancia
Készülékre, telepítésre, kiegészítőkre
Kapható választék:
Klíma szerelés (Pest megye):
487.036 Ft
442.760 Ft (348.630 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Klíma telepítési ajánlat

Klímaberendezés szerelés és beüzemelés:

 

Oldalfali klíma komplett kivitelezésének díja 4 kW teljesítményig bruttó 95 000 Ft. 3 métert meg nem haladó hűtőköri hosszig az alábbiakat tartalmazza:

 

-       kiszállási díj

-       megrendelt készülék(ek) kiszállítása

-       szereléshez szükséges anyagköltség 3 méteres hűtőköri hosszig (kábelcsatorna, vegytiszta rézcsövek, szigetelés, kábelek, kondenzvíz cső, kültéri tartókonzol, rezsianyag

-       1 db faláttörés

-       kültéri és beltéri egység felszerelése

-       elektromos betáp kiépítése aljzatba max. 5 méterig

-       berendezés beüzemelése

-       takarítás

 

Egyéb várható költségek:

 

-       3 métert meghaladó hűtőköri hossz felett minden megkezdett méter díja bruttó 12.700 Ft, ami tartalmaz minden szükséges anyag és munkadíjat

-       50cm feletti falvastagság esetén a kivitelezés díjára bruttó 6.350 Ft plusz költséget számítunk fel

-       Az alap szerelés 1 db faláttörés díját tartalmazza. Minden további faláttörés díja bruttó 6.350 Ft

-       4 méternél magasabbra elhelyezett kültéri egységnél bruttó 10.000 Ft plusz költséget számítunk fel. Ez a verzió lényegesen meghosszabbítja a kivitelezési munkaidőt!

-       Nagy létrával nem elérhető magasságban (kb7-8 méter fölött) állványépítés, alpinista vagy emelőkosaras autóra lehet szükség, ami plusz költséggel jár

 

Az elektromos betáplálás kialakítása minden esetben dugvillával konnektorba, vagy előre kialakított kötési pontba történik. Az elektromos betáplálás kiépítését egyedi igények esetén villanyszerelő szakemberrel kell kiviteleztetni. Igény esetén tudunk hozzá kivitelezőt ajánlani. Több villanyszerelő céggel partnerkapcsolatban állunk.

 

Falsíkban vésés, előcsövezés:

 

Előcsövezés díja:

-        6/10 csővel bruttó 76.200 Ft,

-        6/12 csővel bruttó 83.820 Ft,

-        6/15 csővel bruttó 91.440 Ft,

ez az ár magában foglalja:

-        kiszállást

-        szereléshez szükséges anyagköltséget 3 méteres hűtőkör hosszig (vegytiszta rézcsövek, szigetelés, kábelek, kondenzvíz cső, szervíz szelep nyomáspróbához, nitrogént)

-        munkadíjat

-        1 db faláttörést

-        falhorony vágást és vésést (normál falszerkezetben például: tégla, ytong). Beton szerkezetben nem vállalunk vésést!

-        csövezés lezárását és nitrogénes nyomás alá helyezését (40)


A 3 métert meghaladó hűtőköri hossz esetén minden megkezdett méter:

-        6/10 csővel bruttó 13.000 Ft,

-        6/12 csővel bruttó 14.500 Ft,

-        6/15 csővel bruttó 16.000 Ft,

ami minden szükséges anyagot és munkadíjat tartalmaz.


Előcsövezésre gépfelszerelési árak:

 

-        Általunk kivitelezett előcsövezésre felszerelés és beüzemelés bruttó 57.150 Ft

-        Más által előcsövezésre felszerelés és beüzemelés bruttó 57.150 Ft amennyiben megfelelően van előkészítve minden. Nem megfelelő előkészítés esetén plusz költségekkel járhat a felszerelés és beüzemelés.

 

Kizárólag vegytiszta rézcsőre szerelünk fel berendezéseket! Alumínium csőre és műanyag csőre nem szerelünk fel berendezést!

 

Régi elhasznált klímaberendezések szakszerű bontása:

 

Az árak 5,5 kW hűtőteljesítményig érvényesek. Nagyobb berendezéseknél egyedi ár alapján dolgozunk.

 

-        Klímaberendezés cseréje esetén bruttó 12.700 Ft hűtőkörönkén

-        Berendezés teljes megszűnése esetén bruttó 25.400 Ft hűtőkörönként

 

Helyszíni felmérés:

Konkrét igény esetén, az ajánlatkérés menüpontban igényelhet helyszíni felmérést. Díja bruttó 10.000 Ft, amely a felmérés végeztével fizetendő, és jóváírásra kerül a későbbi megrendelés esetén!

 

Részletesebb információkért hívja kollégánkat a 06-30-110-9900 telefonszámon!

(Szezon idején nagyon leterhelt a vonal. Abban az esetben, ha nem tudják elérni a kollégánkat, tudnak SMS-ben vagy a webáruház felületén írásban üzenni. Sajnos nem áll módunkban minden nem fogadott hívást visszahívni.

Az email üzenetekre minden esetben 48 órán belül reagálunk! Megértésüket köszönjük!)
 


Helyszíni felmérésre Budapest környékén 60m km-es vonzáskörzetében, kivitelezésre Budapest környékén 60 km-es vonzáskörzetében és Nyíregyháza környékén 60 km-es vonzáskörzetében van lehetőség.

Leírás

Kellemesen hűvös környezet hideg huzat nélkül

WindFree™ Hűtés

Élvezze a WindFree™ Hűtés kényelmét. Lágyan és halkan áramoltatja a levegőt a 23 ezer mikroméretű légnyíláson át, így szó sem lehet a bőrt érő metsző, hideg áramlatokról. A fejlett légáramoltatásnak köszönhetően egyenletesebben hűt le nagyobb területeket. Emellett 77%-kal kevesebb energiát használ a Gyorshűtés üzemmódhoz képest.

Gyorsan összegyűjti az ultrafinom méretű port is

PM 1.0-s szűrő

Ez a légkondicionáló rendszer nagy teljesítményű elektromágneses PM 1.0-s szűrővel rendelkezik, amely légtisztítóként működik. A PM 1.0-s szűrő nemcsak az ultrafinom, 0,3 μm méretű porszemcséket gyűjti össze hatékonyan, hanem bizonyos baktériumtípusokat is semlegesít. A készüléken található színes fények a helyiség aktuális levegőminőségét is jelzik.

A tudatos életmód előnyei

AI Auto Cooling

Élvezze a tudatos életmód előnyeit az AI Auto Cooling funkcióval. A szolgáltatás többféle üzemmódját is automatikusan optimalizálja a helyiség paraméterei és a felhasználás módja alapján. Az Ön által preferált hőmérséklet alapján automatikusan az optimális paraméterek fenntartásához szükséges legmegfelelőbb üzemmódra vált.

73%-kal alacsonyabb energiafelhasználás és zajszint

Digital Inverter Boost

Napi szintű költségmegtakarítás a kiemelten energiatakarékos Digital Inverter Boost technológia segítségével, mely csökkentett hőingadozással tartja fenn a kívánt hőmérsékletet. Emellett neodímium mágnesekkel és egy Twin Tube Muffler hangfogóval rendelkezik, így hatásosabban, halkabban és jóval tovább működik, valamint akár 73%-kal csökkenti az energiafelhasználást.

Minőségi alvás egész éjszaka

WindFree™ Good Sleep

A WindFree™ Good Sleep üzemmód ideális körülményeket teremt az alváshoz kellemetlen, hideg légáramlatok nélkül. A WindFree™ Hűtés hőszabályozása elősegíti, hogy Ön gyorsan álomba merüljön, kellemesen, mélyen aludjon, és tökéletesen frissen ébredjen.

A terek gyors hűtésére tervezve

Gyors hűtés

Gyorsan lehűti a helyiség minden szegletét, ezzel biztosítva az Ön kényelmét. A Digital Inverter Boost technológia 43%-kal gyorsabban hűti a levegőt*. A dizájn továbbfejlesztése során 15%-kal nagyobb ventilátort, 18%-kal szélesebb beszívónyílást és 31%-kal szélesebb lapátot kapott. A hűvös levegő így még messzebbre és még nagyobb hatókörben**, akár 15 méterre is eljut.

Bárhonnan, bármikor távvezérelhető

SmartThings

Bárhonnan, bármikor beállíthatja otthona hőmérsékletét. A SmartThings App* segítségével egyetlen érintéssel vezérelheti és irányíthatja a légkondicionálót. Elmondhatja egyszerűen a mesterséges intelligencia (AI) rendszernek* a kéréseit, és az eleget tesz nekik; még javaslatokat is kaphat tőle a legjobb beállításokhoz.

Öntakarítás automatikusan

Auto Clean (3 lépés)

Higiénikus légkondicionáló-belső, extra erőfeszítések nélkül. Egy-egy működési ciklus után a 3 lépéses Auto Clean funkció automatikusan kiszárítja a hőcserélőt. 10–30 perces légátfúvással eltávolítja a párát. Így megelőzi a baktériumok felhalmozódását és a rossz szagok kialakulását.

Csendesebb és békésebb otthon

Alacsonyabb zajszint

Az eszköz alacsonyabb zajszint mellett biztosítja otthonában a hűs levegőt, hogy ne zavarja Önt. A kompresszor erős légáramlást biztosít, de a Twin Tube Muffler hangfogónak köszönhetően nagyon halkan üzemel. Amikor nagy sebességen működik, csökkenti a hűtés zaját, alacsony sebességen pedig minimalizálja a környezeti zajt.

Szélsőséges körülmények között is stabilan és megbízhatóan működik

Triple Protector Plus

Önnek nehéz körülmények között sem kell lemondania a hosszú távú működőképességről. A Triple Protector Plus technológia kivédi az elektromos feszültségcsúcsok és az ingadozó hálózati feszültség okozta károsodásokat. Korrózióvédő bevonata szélsőséges környezetben is védi a kondenzátort és a készülékházat.

Hatékonyabb hőcserélő

DuraFin™

Fokozza a hőcserélő teljesítményét és hatékonyságát a DuraFin segítségével. Sokkal sűrűbb anyagból készül, és vastagabb dizájnt kapott. Továbbfejlesztett bevonatának köszönhetően korrózióállósága is megnőtt. Így a korrózió szempontjából teljesítette a 100 napon át tartó gyorsított tengervizes ecetsav (SWAAT)-tesztet.

Hosszan tartó hűvösség korrózió nélkül

DuraFin™ Plus

Kellemesen hűvös, hosszú időn át. A DuraFin™ Plus korrózióálló anyagból készült, így megvédi a kondenzátort a rozsdásodástól, ezzel is elősegítve a hőcserélő optimális teljesítményének fenntartását. Kiváló korrózióálló tulajdonságát 480 órás sópermetteszten (SST) bizonyította*.

Energiatakarékos, költségtakarékos, és hatékonyan hűt

ECO üzemmód

Energiatakarékos, mégis kellemesen hűvös. Az ECO üzemmód kevésbé veszi igénybe a kompresszor kapacitását a Normál üzemmódhoz képest, így csökken az energiafelhasználás*. Hatékonyabban hűsít, ha nincs odakint rekkenő hőség, illetve bármikor képes az energia takarékos felhasználására.

A külső szennyeződések lemosása és a belül lerakódott por kitisztítása egyetlen gombnyomással

Freeze Wash

Ön egyetlen gombnyomással fenntarthatja az optimális teljesítményt. A Freeze Wash gyorsan lefagyasztja a hőcserélőt, majd leolvasztja a jeget. Így vízzel mosva eltávolítja a szennyeződéseket és a kórokozók 90%-át. Végül kiszárítja a visszamaradt nedvességet. Továbbá figyelmezteti Önt, ha eljött a tisztítás ideje.

Tartós védelem, optimális teljesítmény

Durafin™ Ultra

Védje meg a hőcserélőt a káros korróziótól. A Durafin™ Ultra egy korróziógátló réteggel és egy hidrofil réteggel rendelkezik, amelyek megvédik a hőcserélőt a rozsdásodástól. Kiváló korrózióállóságát sópermetteszten (SST)* bizonyította.

Légáramlás széles sávban az automatikus négyirányú légterelés funkcióval

4 irányú legyezés

A légáramlás irányát a fel/le és balra/jobbra gombbal vezérelheti a távirányítón. A légáramlást a kívánt helyre irányíthatja.

 

Specifikációk részletei

Teljesítmény

Hűtés Teljesítmény (Btu/hr) 8530 Btu/hr

Fűtés Teljesítmény (Btu/hr) 10919 Btu/hr

Hűtés Teljesítmény (Min - Max, Btu/hr) 3,071 ~ 12,284 Btu/hr

Fűtés Teljesítmény (Min - Max, Btu/hr) 2,730 ~ 24,226 Btu/hr

Hűtés Teljesítmény (kW) 2.50 kW

Fűtés Teljesítmény (kW) 3.20 kW

Hűtés Teljesítmény (Min - Max, kW) 0.9 ~ 3.6 kW

Fűtés Teljesítmény (Min - Max, kW) 0.8 ~ 7.1 kW

Energiahatékonyság

SEER(W/W, Energiacímke) 8.80

EER (Hűtés, W/W) 4.63 W/W

COP (Fűtés, W/W) 4.74 W/W

EER (Hűtés, Btu/hW) 15.80 Btu/hW

COP (Fűtés, Btu/hW) 16.18 Btu/hW

Energiahatékonysági osztály - hűtés (Osztály) A+++

Energiahatékonysági osztály az "általános" fűtési időszakban (Osztály) A+++

Energiahatékonysági osztály az "általános" fűtési időszakban (W/W) 5.10

Zajszint

Zajszint (Beltéri, Hűtés, dBA)56 dBA

Zajszint (Kültéri, Hűtés, dBA)59 dBA

Zajszint (Beltéri, Magas/Alacsony, dBA)39 / 16 dBA

Zajszint (Kültéri, Magas/Alacsony, dBA)45 dBA

Elektromos adatok

Áramforrás (Φ/V/Hz)1 / 220-240 / 50

Energiafelhasználás (Hűtés, W) 540 W

Energiafelhasználás (Fűtés, W) 675 W

Üzemi áram (Hűtés, A) 2.9 A

Üzemi áram (Fűtés, A) 3.4 A

Fizikai tulajdonságok

Bruttó méretek (Beltéri, Szé x Ma x Mé, mm*mm*mm) 950*290*375 mm

Bruttó méretek (Kültéri, Szé x Ma x Mé, mm*mm*mm) 913*622*371 mm

Nettó méretek (Beltéri, Szé x Ma x Mé, mm*mm*mm) 889*299*215 mm

Nettó méretek (Beltéri, Szé x Ma x Mé, mm*mm*mm) 790*548*285 mm

Bruttó súly (Beltéri, kg) 12.7 kg

Bruttó súly (Kültéri, kg)34.8 kg

Nettó súly (Beltéri, kg)10.6 kg

Nettó súly (Kültéri, kg)32.5 kg

Rakodási mennyiség (20/40/40Hft Csövek nélkül)85 / 180 / 208

Technikai információk

Csőhossz (Max, m)15 m

Csőmagasság (Max, m) 8 m

SVC szelep (Folyadék (ODxL)) 6.35

SVC szelep (Gáz (ODxL)) 9.52

Páramentesítés 1.0 l/hr

Légáramlás (Cooling, m³/min) 11.1 m³/min

Hűtőközeg (Típus) R32 (fluortartalmú üvegházhatású gázokat tartalmaz, GWP=675)

Hűtőközeg (Terhelés, kg) 0.965 kg

Hűtőközeg (Terhelés, tCO2e) 0.65 tCO2e

Működési tartomány (Hűtés, ℃) -10~46 ℃

Működési tartomány (Fűtés, ℃) -15~24 ℃

Kültéri egység (Kompresszor típusa) BLDC

Kültéri egység (Antikorróziós bevonat) Igen

Légáramlás

Légirány szabályozása (Fel/Le) Auto

Levegő irányú vezérlés (Bal/Jobb) Auto

Légáram szabályozási fokozatok (Hűtés/Ventilátor) 5/4

Légtisztítás

PM 1.0 Filter Nem

Tri Care Filter Igen

Easy Filter Plus (Anti-Bacteria) Igen

Öntisztítás (öntisztító funkció) Igen

Kényelmi funkciók

SmartThings Igen

Mozgásérzékelő Igen

Szűrőtisztítás jelző Igen

Beltéri hőmérséklet kijelző Igen

Kijelző Be/Ki Igen

Jelzőhang Be/Ki Igen

24 órás kijelző Igen

Automatikus üzemmódváltás Igen

Automatikus újraindítás Igen

Üzemmódok

Auto Mode Igen

Gyorshűtés Igen

Good Sleep (nyugodt alvás üzemmód)Igen

Eco Mode Igen

Párátlanítás Igen

Ventilátor üzemmód Igen

Csendes mód Igen

Okos funkciók

WiFi Igen

Támogatott alkalmazások

SmartThings Igen

Paraméterek

Gyártó Samsung
Típus AR09TXCAAWKNEU / AR09TXCAAWKXEU WIND-FREE ELIT
Hűtőközeg típus R32
SCOP(fűtés) 5.1
SEER(hűtés) 8.8
Zajszint beltéri 16 db
Zajszint kültéri 45 db

Youtube videók