Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS

Szállítás

A www.klimapartner.hu weboldalon található összes termékre ingyenes kiszállítást vállalunk  Budapesten és 40 km-es vonzáskörzetében!

Webáruházunk igyekszik szolgáltatásaival a Vevők igényeit maximálisan kielégíteni, ezért saját és külsős szállítmányozó partnerekkel működünk együtt.

Kérésére vállaljuk a megrendelt termék kiszállítását az Ön által megadott szállítási címre Budapesten és 40 km-es vonzáskörzetében. A kiszállítás pontos dátumáról e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt.

Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén a csomagot csak az utolsó zárható pontig, a bejárati ajtóig kézbesítjük. A külső csomagolást és a termék sértetlenségét egyaránt lehetőség van ellenőrizni.

 

Fizetés

Előre utalás

Önnek lehetősége van a banki átutalásos fizetésre. Ebben az esetben a megrendelés szerinti végösszeget a Szolgáltató bankszámlájára tudja átutalni, miután a szolgáltató megküldte az utaláshoz szükséges számlát. Előre utalás esetén az átvételre csak az átutalás jóváírását követően van lehetőség.

 

Bankkártyás fizetés (CIB) (Jelenleg még nem elérhető!)

Oldalunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.

 

Utánvét

Ön a megrendelt termék átvételének helyszínén fizeti meg a termék vételárát. A fizetésre ebben az esetben készpénzzel, és kártyával is van lehetőség. Az átvételre a számlán szereplő összeg jóváírását követően kerülhet sor.